Technische ondersteuning

Het doel van de ondersteuning is een grondige kennis te hebben van de technologieën van Spaceti en veelgestelde vragen te kunnen beantwoorden. Als u iets wilt weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hulp nodig?

Installatie

De hardware en software van Spaceti kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. Wij zijn er trots op dat het proces het gebouw zelf of de gebruikers ervan niet verstoort. Alle Spaceti apparatuur kan zonder boren of andere invasieve procedures worden geïnstalleerd en het proces neemt slechts een paar uur in beslag, afhankelijk van de grootte van het gebouw.

Vereisten

Blauwdrukken voor elke verdieping van het gebouw waar de installatie zal plaatsvinden zijn noodzakelijk, evenals het adres van het gebouw.

Toestemming van de eigenaar voor het gebruik van draadloze netwerken (868 MHz Bluetooth) is noodzakelijk.

Mobiele app: Android: 5.0+
iOS: 10+
Analytisch Platform: Microsoft® Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 29+, Google® Chrome 34+, Apple® Safari 9+ enz.

Software Installatie

De installatie vindt plaats met behulp van de kaarteditor van Spaceti.

Blauwdrukken worden via de kaarteditor omgezet in het Spaceti systeem. Het resultaat is een laag voor elke verdieping.

Individuele aandachtspunten moeten aan de plattegrond worden toegevoegd (bv. printers, brandblussers, verbanddozen, enz.). Hetzelfde geldt voor de omtreklijnen/polygonen van de ruimten en een eenvoudig navigatieschema van de wegen door het gebouw.

De kern van het systeem is een wolk die wordt beheerd op het grondgebied van de EU.

De mobiele applicatie is gratis te downloaden van Google Play en de App Store.

De mobiele app heeft verschillende toegangsniveaus, zoals bezoeker, gebruiker, facilitair manager, schoonmaker, beheerder, enz.

Hardware

Smart Stone Edition-producten

Apparaten worden overal in de binnenruimte geplaatst. Integratie met de elektrische of draadloze infrastructuur van het gebouw is niet nodig. De apparaten kunnen op muren worden geïnstalleerd met dubbelzijdige tape voor houten, plastic, metalen en glazen oppervlakken, gelijmd worden op oppervlakken zoals beton, of gemonteerd worden met schroeven in zeer specifieke gevallen.

Parkeersensoren

Parkeersensoren kunnen op de vloer worden geïnstalleerd via het wandmontageplatform of op de vloer met lijm of schroeven.

Sensoren voor de werkplek (bezettingsgraad, luchtkwaliteit)

De Workplace Sensor kan met lijm of schroeven aan de muur of onder het bureau worden bevestigd.

De-installatie

Het verwijderingsproces is even eenvoudig als de installatie en neemt slechts enkele uren in beslag, afhankelijk van de grootte van het gebouw. De toestellen worden niet beschadigd door hun verwijdering.

Software

De mobiele app kan gewoon door de gebruikers van het gebouw worden verwijderd en het Analytics-platform hoeft niet te worden verwijderd omdat het als een SaaS-oplossing via internet wordt aangeboden.

Hardware

Smart Stone Edition-producten

De toestellen worden gewoon van de muren verwijderd en de tape laat meestal geen zichtbare sporen na.

Parkeersensoren

Parkeersensoren kunnen gemakkelijk van muren of vloeren worden verwijderd, met minimale zichtbare sporen als er schroeven zijn gebruikt voor de montage.

Sensoren voor de werkplek (bezettingsgraad, luchtkwaliteit)

Werkplaatsensoren kunnen gemakkelijk van bureaus of muren worden verwijderd, met minimale zichtbare sporen als er schroeven zijn gebruikt voor de montage.