Teknisk støtte

Målet med støtte er å ha en dybdeforståelse av Spacetis teknologier og å kunne svare på vanlige spørsmål. Hvis det er noe du vil vite, ikke nøl med å kontakte oss.

Trenger hjelp?

Installasjon

Spacetis maskinvare og programvare kan installeres raskt og enkelt. Vi er stolte av at prosessen ikke forstyrrer selve bygningen eller beboerne. Alt Spaceti-utstyr kan installeres uten boring eller andre invasive prosedyrer, og prosessen tar bare noen få timer avhengig av bygningens størrelse.

Forutsetninger

Det er nødvendig med tegninger for hver etasje i bygget hvor installasjonen skal foregå, og det er også byggets adresse.

Tillatelse til å betjene trådløse nettverk (868 MHz Bluetooth) fra eier er nødvendig.

Mobilapp: Android: 5.0+
iOS: 10+
Analytisk plattform: Microsoft® Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 29+, Google® Chrome 34+, Apple® Safari 9+ osv.

Programvareinstallasjon

Installasjonen skjer ved hjelp av Spacetis kartredigerer.

Blueprints transponeres gjennom kartredigereren til Spaceti-systemet. Resultatet er et lag for hver etasje.

Individuelle interessepunkter skal legges til på kartet (dvs. skrivere, brannslukningsapparater, førstehjelpsutstyr osv.). Det samme gjelder romkonturer/polygoner og et enkelt navigasjonsdiagram av veiene rundt bygningen.

Systemets kjerne er en sky som administreres innenfor EUs territorium.

Mobilapplikasjonen er gratis å laste ned fra Google Play og App Store.

Mobilappen har flere tilgangsnivåer, som besøkende, bruker, anleggsleder, renholder, administrator, etc.

Maskinvare

Smart Stone Edition-produkter

Enheter er plassert i hele innendørsrommet. Ingen integrasjon med byggets elektriske eller trådløse infrastruktur er nødvendig. Enhetene kan monteres på vegger med dobbeltsidig tape for tre-, plast-, metall- og glassoverflater, limes på overflater som betong, eller monteres med skruer i helt spesielle tilfeller.

Parkeringssensorer

Parkeringssensorer kan monteres på gulvet via veggmonteringsplattformen eller på gulvet ved hjelp av lim eller skruer.

Arbeidsplasssensorer (belegg, luftkvalitet)

Workplace Sensor kan monteres på veggen eller under skrivebordet ved hjelp av lim eller skruer.

Avinstallering

Fjerningsprosessen er like enkel som installasjonen, og tar bare noen få timer avhengig av bygningens størrelse. Enhetene blir ikke skadet ved fjerning.

Programvare

Mobilappen kan enkelt avinstalleres av beboere i bygningen, og Analytics-plattformen krever ingen avinstallering da den leveres som en SaaS-løsning over internett.

Maskinvare

Smart Stone Edition-produkter

Enhetene vil ganske enkelt bli fjernet fra veggene og tapen etterlater vanligvis ingen visuelle merker.

Parkeringssensorer

Parkeringssensorer kan enkelt avinstalleres fra vegger eller gulv, og etterlater minimale visuelle merker hvis skruer ble brukt til montering.

Arbeidsplasssensorer (belegg, luftkvalitet)

Arbeidsplasssensorer kan enkelt avinstalleres fra skrivebord eller vegger, og etterlater minimale visuelle merker hvis skruer ble brukt til montering.