Teknisk support

Målet med support er at have en dybdegående forståelse af Spacetis teknologier og at kunne besvare ofte stillede spørgsmål. Hvis der er noget, du gerne vil vide, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Har du brug for hjælp?

Installation

Spacetis hardware og software kan installeres hurtigt og nemt. Vi er stolte af, at processen ikke forstyrrer selve bygningen eller dens beboere. Alt Spaceti-udstyr kan installeres uden boringer eller andre invasive procedurer, og processen tager kun et par timer afhængigt af bygningens størrelse.

Forudsætninger

Det er nødvendigt med tegninger for hver etage i den bygning, hvor installationen skal finde sted, og det samme gælder bygningens adresse.

Det er nødvendigt at få tilladelse fra ejeren til at bruge trådløse netværk (868 MHz Bluetooth).

Mobilapp: Android: 5.0+
iOS: 10+
Analytisk platform: Microsoft® Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 29+, Google® Chrome 34+, Apple® Safari 9+ osv.

Installation af software

Installationen sker ved hjælp af Spacetis korteditor.

Blueprints overføres via korteditoren til Spaceti-systemet. Resultatet er et lag for hver etage.

Individuelle interessepunkter skal tilføjes på kortet (f.eks. printere, brandslukkere, førstehjælpskasser osv.). Det samme gælder for rumkonturer/polygoner og et simpelt navigationsdiagram over vejene rundt i bygningen.

Systemets kerne er en sky, der administreres inden for EU's område.

Mobilapplikationen kan downloades gratis fra Google Play og App Store.

Mobilappen har flere adgangsniveauer, f.eks. besøgende, bruger, facility manager, rengøringsmand, administrator osv.

Hardware

Smart Stone Edition-produkter

Enhederne er placeret overalt i det indendørs rum. Der er ikke behov for integration med bygningens elektriske eller trådløse infrastruktur. Enhederne kan installeres på vægge ved hjælp af dobbeltklæbende tape til træ-, plast-, metal- og glasoverflader, limes på overflader som beton eller monteres med skruer i meget specifikke tilfælde.

Parkeringssensorer

Parkeringssensorerne kan monteres på gulvet via vægmonteringsplatformen eller på gulvet med lim eller skruer.

Sensorer på arbejdspladsen (belægning, luftkvalitet)

Workplace Sensor kan monteres på væggen eller under skrivebordet ved hjælp af lim eller skruer.

Afinstallation

Fjernelsesprocessen er lige så enkel som installationen og tager kun få timer afhængigt af bygningens størrelse. Anordningerne beskadiges ikke ved fjernelsen.

Software

Mobilappen kan simpelthen afinstalleres af bygningens brugere, og Analytics-platformen kræver ingen afinstallation, da den leveres som en SaaS-løsning via internettet.

Hardware

Smart Stone Edition-produkter

Anordningerne fjernes blot fra væggene, og tapen efterlader normalt ingen visuelle mærker.

Parkeringssensorer

Parkeringssensorerne kan nemt afmonteres fra vægge eller gulve og efterlader minimale visuelle mærker, hvis der er anvendt skruer til montering.

Sensorer på arbejdspladsen (belægning, luftkvalitet)

Arbejdspladsensorer kan nemt afmonteres fra skriveborde eller vægge og efterlader minimale visuelle mærker, hvis der er anvendt skruer til montering.