Blogg

Daniyar Tanatov: Forhandler både på innsiden og utsiden

1. november 2018

Tillat oss å introdusere medlemmet av Spaceti-teamet: Opprinnelig fra Kasakhstan, har Daniyar Tanatov blitt med salgsteamet som key account manager for DACH-regionen (Tyskland, Østerrike og Sveits). Bli litt bedre kjent med Daniyar i dette intervjuet.

Hva er din rolle i Spaceti?

Jeg er key account manager og tar meg stort sett av tysktalende kunder, men jeg har også noen få kontoer i Tsjekkia. I en oppstart gjør alle litt mer. Jeg snakker også på konferanser og deltar på nettverksarrangementer for å representere Spaceti.

Hva er det viktigste aspektet ved nøkkelkontoadministrasjon?

Det er veldig viktig å lytte og forstå kunden din. På utsiden må du være ambassadør for bedriften, men internt må du være kundens ambassadør. Du forhandler både på innsiden og utsiden.

Daniyar Tanatov: Forhandler både på innsiden og utsiden

Hvorfor valgte du DACH-regionen og hvordan lærte du tysk så godt?

Jeg begynte med tysk på videregående skole i Kasakhstan da jeg visste at jeg måtte snakke to fremmedspråk for å studere hovedfaget mitt. Som andrespråk bestemte jeg meg for tysk. Jeg ønsket å lære spansk, men det var vanskelig å finne en spansklærer i hjembyen min mens det var mange tysklærere.

På universitetet prøvde jeg å skille meg ut og bestemte meg for å lære tysk på et profesjonelt nivå for å hjelpe min karriere. DACH-regionen er kjent for meg fordi jeg snakker tysk og jeg har slektninger i Østerrike. Det er et stort, dynamisk område og kulturen og mentaliteten er nær min egen. Jeg liker ting som er godt planlagt og når ting fungerer som de skal. Jeg er en ganske rett frem og punktlig person (ler).

Hva har du lært om eiendomsbransjen i DACH-regionen?

Jeg oppdaget nylig at det tyske eiendomsmarkedet har vokst i de syv største byene, og rundt 50 % av investeringene gikk til kommersielle bygninger. Dette er faktisk gode nyheter for oss siden vi er aktive i den delen av markedet.

Hva gjør du i fritiden?

Jeg dedikerer all min tid til å utdype min forretningskunnskap og til å tilbringe tid med venner. Hadde jeg hatt mer tid ville jeg lest flere bøker, gjerne skjønnlitteratur. Jeg liker å svømme, jeg har medlemskap på treningsstudio, og jeg lærer å lage mat. Og når jeg har mer tid, skal jeg spille sjakk og tegne mer.

Daniyar Tanatov: Forhandler både på innsiden og utsiden

Aneta Klímová
Aneta Klímová
anet@spaceti.com