Produktfunksjoner Nyheter

Ny produktoppdatering - Spaceti App for besøksadministrasjon

7. februar 2023

Vi presenterer den nye Spaceti Visitor Management App, en banebrytende løsning som effektiviserer og sikrer innsjekkingsprosessene for besøkende i bygningene dine.

Besøksadministrasjon kan ofte være et problem, med papir- og pennprosesser som tar opp dyrebar tid, samtidig som det skaper unødvendig friksjon for dine verdifulle gjester.

Revolusjoner besøks- og gjesteopplevelsen din med den nye Spaceti-appen for besøksadministrasjon.

Vi presenterer den nye Spaceti Visitor Management App, en banebrytende løsning som effektiviserer og sikrer innsjekkingsprosessene for besøkende i bygningene dine. Med sin profesjonelle, effektive og innbydende opplevelse for besøkende gir appen sanntidskontroll og synlighet for eiendomsforvaltere:

  • Effektiv og kontaktløs innsjekking: Besøkende kan sjekke inn ved hjelp av en QR-kode som sendes til e-posten deres på smarttelefonen, slik at de slipper fysisk kontakt med resepsjonspersonalet.
  • Varsler om ankomst: Motta varsler om innsjekking av besøkende til den aktuelle verten eller teammedlemmet.
  • Tilgangsadministrasjon: Mulighet til å administrere tilgangsrettighetene til de besøkende, inkludert muligheten til å sette tidsbegrensninger, tildele tilgang til bestemte områder og tilbakekalle tilgang etter behov.
  • Sikker datalagring: Appen bruker krypteringsalgoritmer av bransjestandard med fullstendig SOC2-sertifisert programvare for å sikre alle data som overføres og lagres i skyen, beskytte sensitiv informasjon om besøkende og sikre samsvar med relevante personvernregler.
  • Full integrasjon med Spaceti App Suite: Løsningen for gjesteadministrasjon er fullt integrert med andre deler av Spacetis programvarepakke for smarte arbeidsplasser og bygninger.

Med den nye Spaceti Visitor Management App tar vi sikte på å gi eiendomsforvaltere en sømløs og sikker besøksadministrasjonsløsning som er fullt integrert i vår plattform. Gi dine besøkende en bedre opplevelse og forbedre sikkerheten i bygningen din!

 

Vil du vite mer? Avtal en demo med oss nå for å se fordelene i praksis!

Vil du ikke gå glipp av noe? Følg oss på LinkedIn for å holde deg oppdatert.

Maria Boichenko
mariia.boichenko@spaceti.com