Blogg

Oppdraget for å få deg til å føle deg bedre innendørs

27. mars 2018

Gode nyheter! Spaceti-sjef Max Verteletskyi oppnådde den prestisjetunge Well Accredited Professional-sertifiseringen , som "betegner ekspertise i WELL Building Standard og en forpliktelse til å fremme menneskers helse og velvære i bygninger og lokalsamfunn." Gratulerer så mye, Max!

Spaceti-sjef Max Verteletskyi

Det gamle ordtaket hevder at ingenting er så viktig som ens helse. Det er åpenbart sant for enkeltpersoner, men en klok bedrift vet at den vil dra nytte av å følge maksimen også. Et sunt arbeidsmiljø bidrar til å fremme produktiviteten, reduserer arbeidsavgang, tiltrekker topptalenter og forbedrer generelt velvære.

Brønnstandarden laget av International Well Building Institute kvantifiserer grunnleggende standarder i en rekke kategorier for første gang noensinne for å forbedre beboernes velvære.

Her i Spaceti er vi forpliktet til å fremme et sunt arbeidsmiljø. Spaceti-steinene våre samler inn data om temperatur, fuktighet, CO2, slik at beboere og bygningsledere kan justere dem til optimale nivåer og spare kostnader.

Med tanke på sammenløpet av oppdrag, var det bare naturlig at Spaceti-sjef Max Verteletskyi fikk sertifisering som en godt akkreditert profesjonell. Dette betyr ikke bare vårt fokus på å forbedre innendørs velvære, men i vår evne til å diskutere, designe og implementere løsninger som vil gi reelle fordeler for både beboere, bygnings- og anleggsledere og eiere.

«Vår visjon er å bli den teknologiske drivkraften bak eiendomsdigitalisering og akselerere endringer og innovasjoner på dette området. Som en del av Well Accredited Professionals-fellesskapet, er Spaceti-teamet og jeg forpliktet til å fremme menneskers helse og velvære i innendørsmiljøer, noe vi tar sikte på å oppnå ved å lage digitale teknologiverktøy," sa Max.

Vil du også ha nytte av et digitalt kontor, men vet ikke hvem du skal spørre?

Kontakt oss på info@spaceti.com .

Aneta Klímová
Aneta Klímová
anet@spaceti.com