Nyheter Pressemeldinger

Vi introduserer Spacetis nye visjonære partner, Ethos Engineering

9. september 2021

Spaceti og Ethos, to markedsledere som kombinerer ekspertise

Levere en felles visjon for fremtiden

Gjennom dette nye partnerskapet vil Spaceti og Ethos Engineering jobbe for å kombinere arbeidsplassprogramvare og analyseløsninger med intelligente bygninger, MEP og bærekraftsingeniørekspertise for å skape en felles datadrevet ingeniørløsning .

 

Director Digital Services (Smart Buildings) i Ethos, Brian Coogan og Aakash Ravi, medgründer av Spaceti.


I en kommentar til denne nye utviklingen med Spaceti, sa Brian Coogan, direktør for digitale tjenester (smarte bygninger) Ethos Digital: "Vi er glade for å samarbeide med Spaceti om et betydelig nytt samarbeid. I hovedsak er det to markedsledere som kombinerer ekspertise, innsikt og evner for å levere en felles visjon om fremtiden. Nemlig en som er drevet av data, teknologi og progressiv tenkning”


"Vi er veldig glade for å samarbeide med Ethos Engineering og kombinere deres mange års erfaring med å designe og administrere bærekraftige bygninger i verdensklasse med vår markedsledende
arbeidsplassteknologi og dataanalyseprogramvare. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for begge våre klientell å ha en lukket sløyfeløsning som fremmer bærekraft, leietakers opplevelse og velvære, og generell bygningsytelse, sier Aakash Ravi, medgründer av Spaceti. Ethos og Spaceti vil også ha et levende Living Lab i Irland som en reell implementering av dette nye partnerskapet, hvor interesserte kunder og partnere kan komme for å besøke den felles løsningen.

 

Cate Lytle
cate.lytle@spaceti.com