Nyheder

Spaceti-Gantner-partnerskab giver anledning til udgivelsen af et nyt Smart Locker-system

8. marts 2021

Det nye strategiske partnerskab med Gantner er udtryk for Spacetis hensigt om at arbejde for at skabe sikrere arbejdspladser.

Smart Lockers


Spaceti integreret Gantners låse med Building App for at tilbyde medarbejderne en sikker og berøringsfri interaktion med deres bygning. Gennem dette nye partnerskab har vi gjort styring af skabsadgang smidigere for arbejdspladsens ledere og medarbejdere.

Gantners innovative låsesystemer er værdsat i mange brancher, herunder hospitaler, universiteter, kommercielle anlæg og fritidsfaciliteter. Fra batteridrevne til netværksbaserede smarte låse har Gantner helt sikkert en passende løsning til mange anvendelsesområder. Efter årtiers intensiv forskning og udvikling kan Gantner garantere et sikkert, pålideligt og fremtidssikret smart låsesystem, der gør det nemt at administrere skabe.

Folk kan nu bruge Building App til at få adgang til og lukke skabe og endda dele skabe med kolleger når som helst.Arbejdspladsledere kan være bedre forberedt på stor efterspørgsel og proaktivt administrere skabene. De kan opdele folk i grupper og evaluere data på tværs af forskellige tidsperioder.For at forberede sig på fremtiden kan de generere en rapport for en række brugere eller en enkelt bruger i udvalgte perioder og endda bruge skabsrapporter som et grundlag for lønregistreringer.

 

"I moderne arbejdsmiljøer er sikre, nemme at administrere og intuitivt anvendelige medarbejderskabe af central betydning. For at optimere udnyttelsen af dit kontorlokale, maksimere effektiviteten og dit teams komfort og sikre den højeste fleksibilitet bliver smarte skabe stadig vigtigere i et smart kontormiljø. Gantner leverer den mest effektive og innovative låseløsning til dine skabe. Gennem partnerskabet med Spaceti får kunderne en sikker og innovativ løsning til betjening af skabe ved hjælp af Spacetis Building App. Spaceti sikrer, at medarbejderne kan opleve deres daglige arbejde komfortabelt og sikkert", siger Gorazed Golob, Business Development Manager hos Gantner.

Vasyl Bulyna, Chief Business Officer hos Spaceti bemærkede, at, "Gennem vores partnerskab med Gantner, Spaceti er i stand til at udvide sine funktionaliteter i bygninger og forbedre folks dage. Takket være Gantner kan vi prioritere folks sundhed og tilbyde dem en berøringsfri løsning ved at integrere Gantner skabe med den Spaceti Building App. Fra at komme ind i bygningen, åbne og lukke deres skab og booke en arbejdsplads kan folk sikkert interagere med deres arbejdsplads."

Sammen med Gantnerhar vi gjort brugen af skabe mere berøringsfri og sikker.

 

 

Cate Lytle
cate.lytle@spaceti.com